Денес е недела, 26 мај 2024
ПочетокСерииARCANE - Новата анимирана серија на Netflix во светот на League of...

ARCANE – Новата анимирана серија на Netflix во светот на League of Legends

Добиваме осум нови карактер постери и потврда на актерите кои ќе ги позајмат гласовите на главните ликови во анимираната серија.

Во моментов нема точни информации за кога може да ја очекуваме ARCANE, првиот официјален трејлер ќе биде објавен на 25-ти септември а веќе е достапен првиот клип од серијата.

*Актерите можете да ги проверите со клик на нивното име.

  • Hailee Steinfeld во улогата на Vi (актерката на Kate Bishop во Hawkeye)

  • Ella Purnell во улогата на Jinx (сестрата на Vi, актерката е позната по Army of the Dead)

  • Kevin Alejandro во улогата на Jayce (познат по Arrow, True Blood и Lucifer)

  • Katie Leung во улогата на Caitlyn (позната по Harry Potter)

  • Harry Lloyd во улогата на Victor (познат по Game of Thrones и Legion)

  • Jason Spisak во улогата на Silco (познат по Young Justice)

  • Toks Olagundoye во улогата на Mel (позната по Castle, Castlevania и DuckTales)

  • JB Blanc во улогата на Vander (познат по Breaking Bad и Better Call Saul)

Настаните во серијата ќе се фокусираат на врската помеѓу двете сестри, Vi и Jinx но ќе ја видиме и поделбата на двата големи градови на Runeterra, идиличниот Piltover и сиромашниот кварт Zaun.

ПОВРЗАНО

ОСТАВИ ОДГОВОР

Внесете го вашиот коментар!
Внесете го вашето име

- Реклама -

НАЈПОПУЛАРНО