Денес е среда, 24 јули 2024
ПочетокСерииСите закажани проекти на DC-Warner Bros.

Сите закажани проекти на DC-Warner Bros.

Дознајте ги сите проекти и закажани датуми на истите

Многу фанови на DC се разочарани од контроверзната изјава на извршната директорка на Warner Bros. (Ann Sarnoff) дека компанијата одлучила да не го продолжи таканаречениот ‘Snyder-Verse’ со цел да се фокусира на проектите кои веќе се најавени. Во прилог можете да ги прочитате сите проекти (филмови, серии и игри) кои се планирани за следните неколку години:

 • Black Adam (2022 година) Игран Филм
 • Harley Quinn animated series (Крај на 2021 или почеток на 2022 година) Трета сеозна од популарната анимирана серија
 • Superman & Lois (2022 година) Втора сезона од новата CW играна серија
 • Static Shock (Сеуште Непознато) Игран Филм
 • Blue Beetle (Сеуште Непознато) Игран Филм
 • Batgirl (Сеуште Непознато) Игран Филм
 • Peacemaker (Јануари 2022 година) HBO Max играна серија
 • Green Lantern (Сеуште Непознато) HBO Max играна серија
 • Aquaman 2 (16ти Декември, 2022 година) Игран Филм
 • The Flash (4ти Ноември, 2022 година) Игран Филм
 • Teen Titans Go! (Сеуште Непознато) HBO Max и Cartoon Network анимирана серија
 • Suicide Squad (2022 година) Видео Игра
 • Batwheels (Сеуште Непознато) HBO Max и Cartoon Network анимирана серија
 • The Batman (4ти Март, 2022 година) Игран Филм
 • Zatanna (Сеуште Непознато) Игран Филм
 • Supergirl (Сеуште Непознато) Игран Филм
 • Shazam! Fury of the Gods (2ри Јуни, 2023 година) Игран Филм
 • The Suicide Squad (4ти Август, 2021 година) Игран Филм
 • GCPD (Сеуште Непознато) HBO Max играна серија
 • DMZ (2021 година) Играна Серија
 • Booster Gold (Сеуште Непознато) Игран Филм
 • Gotham Knights (2022 година) Видео Игра
 • Super Hero High (Сеуште Непознато) HBO Max играна серија
 • League of Super-Pets (22ри Мај 2022 година) Анимиран Филм

Поради пандемијата сите филмови на Warner Bros. за 2021 година ќе бидат достапни во кино и паралелно на стриминг платформата HBO Max.

ПОВРЗАНО

ОСТАВИ ОДГОВОР

Внесете го вашиот коментар!
Внесете го вашето име

- Реклама -

НАЈПОПУЛАРНО